Online damspullen kopen

Het dambord is een van de oudste spelen binnen de bordspellen op de wereld. Het bord is verdeeld in honderd vlakken waarbij de helft zwart gekleurd is en de andere helft wit. Omdat er in veel gevallen gebruik wordt gemaakt van een houten bord vallen deze kleuren net iets anders uit. Doordat dammen al eeuwenlang gespeeld wordt, kent iedereen het spel en wordt het dan ook in veel huizen gespeeld. Hou jij er niet van om dammen online te spelen of tegen een computer? Dan is er de mogelijkheid om een dambord online te kopen. Speel met de feestdagen dit leuke bordspel met je familie en bestel het dambord dan online op Damsite.nl!

Diverse soorten spelborden

Binnen de damborden zijn er diverse varianten die jij online kan bestellen uit het online assortiment. Wat dacht je ervan om te dammen op een groot dambord van maar liefst 2.85 bij 2.85 meter. Ga jij liever voor een iets kleinere spelbord dan maak je de keuze voor een spelbord van 1.20 bij 1.20 meter. Een normaal dambord kan natuurlijk ook bestelt worden waarbij je kan kiezen voor een bord met een klok of juist zonder. Als je kiest voor een dambord met een klok dan kan jij echt starten met een damwedstrijd.

Koop je dambord online

Het spelbord voor een damspel wordt vaak gecombineerd met een schaakspel waarbij jij dus eigenlijk twee leuke denkspellen koopt. Zo kan jij je hersenen eens lekker laten kraken en daarmee je techniek verbeteren. Het is ook een leuk cadeau om weg te geven als jij niet weet wat jij moet geven deze kerst. Het spel staat namelijk in de top van 5 speelgoed cadeau tips. Ook voor de kinderen is het een interessant spel om te leren en het is goed voor de ontwikkeling van je kinderen. Benieuwd naar het online aanbod van alle dam artikelen kijk dan nu hier onder verder in de online shop.
 

Gezelschapsspellenshop.nl

Online dam artikelen kopen, lekker van af de bank zonder dat jij de deur uit hoeft? Dan kun jij er voor kiezen om deze producten te kopen bij Gezelschapsspellenshop.nl! Hier kan je terecht voor het kopen van gezelschapsspellen. Deze spellen lopen uiteen van kaartspellen, bordspellen tot en met educatieve

Lees meer...